На сайте nachodki.ru можно купить фонари

Прикордонники і митники України та Республіки Молдова незабаром розпочнуть здійснення спільного контролю

   За результатами зустрічі Сторони узгодили та підписали доповнення до Технологічної схеми організації спільного контролю осіб, транспортних засобів  та товарів в пункті пропуску «Кучурган».

   Сторони домовились розпочати здійснення поетапного спільного контролю в пункті пропуску «Кучурган» вже наприкінці травня.

   На початковому етапі, який буде тривати півроку, прикордонники Республіки Молдова будуть знаходитись на напрямку в’їзду в Республіку Молдова (виїзду з України), а митники на напрямку виїзду з Республіки Молдова (в’їзду в Україну).

   Після закінчення початкового етапу, за взаємною згодою, контрольні органи Сторін перейдуть до здійснення своєї діяльності в повному обсязі, у відповідності до раніше схваленї Технологічної схеми.

ВІДДІЛ З ПИТАНЬ ВЗАЄМОДІЇ ІЗ ЗМІ
АДМІНІСТРАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

© 2007 - 2023 ROZDILNA INFO. Всі права захищені.
При використанні матеріалів сайту rozdilna.info посилання (для інтернет видань - гіперпосилання) обов'язкове.
Відповідальність за достовірність фактів, цитат, імен та інших відомостей несе автор публікації, а рекламної інформації - рекламодавець
Адміністрація сайту "Роздільна ІНФО": e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.