На сайте nachodki.ru можно купить фонари

Я – частинка моєї країни

   Компетентне журі в складі вчителів інформатики загальноосвітніх шкіл району, бурно обговорювали побачені відеоролики та дійшли згоди розподіливши місця наступним чином:
І-е місце – ролик Роздільнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3
ІІ-е місце - ролик Роздільнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4
ІІІ-є місце - ролик Роздільнянського НВК «школа-гімназія» №1

   Крім визначеного журі в обговорені роликів приймав участь запрошений гість, а саме голова громадської організації «Громада Роздільнянщини» В.М. Василенко. Він подякував за запрошення та запропонував зробити даний конкурс щорічним. А також Володимир Миколайович пообіцяв долучитися до цього конкурсу та знайти кошти для матеріального заохочення переможців.

   На цьому все не закінчується. Дані відеоролики розміщені на популярному відеохостингу YouTube, де кожен бажаючий може передивитися дані відеоролики та проголосувати за будь-який з них. За результатами голосування буде обраний переможець та вручено «приз глядацьких симпатій».

https://www.youtube.com/channel/UC4Vqfy6oM9zVf2VSRY_ajgg

© 2007 - 2023 ROZDILNA INFO. Всі права захищені.
При використанні матеріалів сайту rozdilna.info посилання (для інтернет видань - гіперпосилання) обов'язкове.
Відповідальність за достовірність фактів, цитат, імен та інших відомостей несе автор публікації, а рекламної інформації - рекламодавець
Адміністрація сайту "Роздільна ІНФО": e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.