На сайте nachodki.ru можно купить фонари

Четверо юнаків вночі намагалися потрапити із Молдови в Україну поза пунктами пропуску

   Близько 3-ї години ночі прикордонний наряд Білгород-Дністровського загону за допомогою тепловізора виявив декілька осіб, яка потайки пробиралася на територію України. Група реагування, що негайно прибула до місця вчинення правопорушення, затримала одного українця, двох громадян Молдови та громадянина Російської Федерації, які постійно проживають у м. Тираспіль. Юнаки 1994, 2000, 1998 та 1998 років народження відповідно, не мали при собі документів, що підтверджують їх особу. Свій вчинок правопорушники пояснили тим, що потрапили в Україну випадково, так як заблукали. Проте в ході проведення додаткових перевірочних заходів прикордонники встановили, що затримані особи прямували до м. Одеса з метою працевлаштування.

   Наразі особи затриманих порушників кордону встановлено. Про вчинення ними адміністративного правопорушення, передбаченого ст.204 КУпАП підготовлено процесуальні документи.

ПРЕС-СЛУЖБА БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО ПРИКОРДОННОГО ЗАГОНУ

© 2007 - 2023 ROZDILNA INFO. Всі права захищені.
При використанні матеріалів сайту rozdilna.info посилання (для інтернет видань - гіперпосилання) обов'язкове.
Відповідальність за достовірність фактів, цитат, імен та інших відомостей несе автор публікації, а рекламної інформації - рекламодавець
Адміністрація сайту "Роздільна ІНФО": e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.