На сайте nachodki.ru можно купить фонари

Справа Бичкова

   Активісти Правого Сектора завбачливо прикатили Альфатер із написом «Федулеєва».

   Під час засідання було розглянуто 2 документа наданих захистом. Ступінь абсурдності даних паперів просто вражає уяву. Перший - кілометрова довідка про начебто хвороби Бичкова, видана головним лікарем 9-ї міської лікарні, в якій зазначено, що обвинувачений перебував у відділенні кардіхірургіі у надзвичайно важкому стані. А друга - заява від начебто співробітників Роздільнянської районної лікарні, в якому нібито персонал даного медзакладу благає Федулеєву відпустити такого чудового Бичкова бо без нього ніяк. Прямо не заява, а хвалебна ода.

   Приємно здивувало, що незважаючи на думку захисту, суддя Федулеєва розсудливо відмовилася додавати дану заяву до матеріалів справи.

   В цілому, засідання закінчилося ледве встигнувши розпочатися. Як виявилося прокуратура просто затягує хід судового розгляду по Бичкову. Прокурор Алексєєв «своєчасно» втік у відпустку. А прокурору, який його замінює, попросту не дали ознайомитися із матеріалами справи - вона отримала їх буквально напередодні засідання.

   Чергове слухання у справі Бичкова було призначено на 29 вересня о 16.30, оскільки до того часу має повернутися з відпустки прокурор Алексєєв.

  Після засідання активісти прийшли до Київської районної прокуратури та написали заяву про фальсифікацію Бичковим медичних довідок, із метою ухилення від суду. Так, у наданих обвинуваченим документах вказано, що він перебував у стаціонарі на лікуванні. При цьому із наявних у нас джерел достовірно відомо, що фактично Бичков в лікарні не перебував.

   Ми продовжуємо спостерігати за за судовим процесом над хабарником.

   Злочинцю - в'язниця!

Правий Сектор м.Одеса

© 2007 - 2023 ROZDILNA INFO. Всі права захищені.
При використанні матеріалів сайту rozdilna.info посилання (для інтернет видань - гіперпосилання) обов'язкове.
Відповідальність за достовірність фактів, цитат, імен та інших відомостей несе автор публікації, а рекламної інформації - рекламодавець
Адміністрація сайту "Роздільна ІНФО": e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.